Ud med hylderne, ind med skufferne

Mentalt overskud // tag initiativ // ryd op og ryd ud

Skuffer er en mangelvare i mit klædeskab, der primært består af hylder. Jeg har derfor ikke kunnet teste Marie Kondos foldeteknikker på mit eget tøj, men mine børns tøj derimod var oplagt, da deres klædeskabe slet ikke er skabe men kommoder.

Efter at have fulgt instruktionerne i videoen her, gik jeg spændt i gang med at folde min ældste søns bukser…

Resultatet er nærmest magisk! Skuffen stråler af orden og indholdet kan overskues på et øjeblik. Pludselig kan der også være 1/3 så meget i skuffen – hvilket er et kæmpe plus, indtil jeg får den minimalistiske levevis mere ind under huden.

Jeg skal meget ud og købe ny indretning til mit klædeskab, så jeg kan lave samme nummer med mit eget tøj. Og som nævnt i et tidligere indlæg, vil jeg lade mig inspirere af Emily Salomons indretning her – blot med låger for indretningen, da der er for mange nullermænd og fedtede barnefingre i mit hjem til at et åbent skab vil være en god løsning.

Ud med hylderne, ind med skufferne! Prøv det – jeg er sikker på, du ikke bliver skuffet over resultatet.

Lad mig høre, hvad du synes!