Sommeren er ankommet, og det er tid til at pakke den varme jakke væk (for det meste). I stedet kan vi finde sandalerne frem og den lyse neglelak der passer til. Måske bliver du klar over, at det er tid til lidt fornyelse i garderoben og makeup-skabet. Dertil kan det være dejligt med lidt inspiration til hvordan sommerens look kan se ud! Dertil nævner jeg Honest Kiss, et fund jeg har gjort, som fungerer perfekt som sommer-inspiration. Efter at have prøvet denne webshop med et lidt særligt koncept, er jeg meget imponeret. Læs videre og jeg forklarer hvordan det hænger sammen.

 

Først og fremmest: hvad er Honest Kiss?

Det simple svar er, at Honest Kiss er en webshop. Her finder du rigtig mange lækre mærker! Alt fra Kelvin Klein til Superdry. Det er tøj, sko, accessories og beauty produkter – både til kvinder og mænd. Du finder meget lækkert makeup og parfumer. Det er nemt at finde inspiration i deres lækre kollektioner som giver et sammenhængende look. Du kan også studere siden med trends for lækker inspiration til dit look. Med andre ord er det en webshop, hvor du kan finde en stor del af de ting du mangler, med garanti for kvalitet da det er anerkendte brands. Desuden byder shoppen på mange spændende tjenesteydelser som man kan gøre brug af. 

 

Hvad er fordelene ved Honest Kiss?

honest kiss

Det første du lægger mærke til, når du kommer ind på siden, er de magiske priser. Det ligner simpelthen, at alt, og vi mener alt, er nedsat med 50% eller mere. Det fungerer sådan, at man betaler et månedligt medlemskab, og herved får adgang til de lave priser under klubsektionen. Prisen på medlemskabet kan konverteres til kredit, som kan bruges på denne medlemsside som hedder Honest Kiss Klub. Derudover har du selvfølgelig mulighed for at købe de andre produkter på siden, som alle ligger markant under butikspris. Medlemskabet er ikke bindende, og du kan til hver en tid afmelde det.

Medlemskabet er nemt tjent ind grundet de meget store rabatter. Du finder så stort et udvalg, at du kan gøre mange af dine køb herinde. Det er også et ideelt sted at finde gaver til andre.
Kort fortalt får du altså muligheden for at købe mere for færre penge. Du behøver ikke gå på tilbudsjagt eller vente evigheder på at et produkt måske bliver sat ned. Hos Honest Kiss er der altid udsalg!

 

Gaveboks som velkomstgave

Ved tilmeldelse af klubben får du en gratis velkomstgave i form af en gaveboks. Du kan selv vælge din gaveboks og der er mange muligheder! De er alle sammen fra kendte mærker. Du kan f.eks. vælge en lækker negleboks fra Essie eller en spændende hårplejeserie fra Schwarzkopf. Jeg er blevet rigtig glad for konceptet og mener at det nemt betaler sig.

Shopping bliver en endnu sjovere oplevelse! 

Det store udvalg hos Honest Kiss til både mænd og kvinder

Du bliver måske overrasket over det store udvalg af produkter og brands. Shoppen dækker mere end 100 brands og du finder også et stort udvalg til mænd. Produktkategorierne tæller tøj, sko, smykker, accessories, kosmetik, hudpleje (såsom lækker serum), solbriller mm. 

Jeg kan ikke nævne alle brands her, men nogle af de vigtigste inkluderer Elizabeth Arden, Bourjois, Shiseido, Clinique, Armani, Tommy Hilfiger & Max Factor. Hvis du kigger på udvalget og mærkerne, vil du se, at der er et stort fokus på klassikere. Med det mener jeg, at det ikke er den type discount koncept, hvor det kun er de mindre populære produkter der bliver nedsat. Nej, tværtimod finder du mange ikoniske produkter såsom Paco Rabanne’s mest populære parfumer og Superdry’s kendte sweatshirts. Du finder også Timberlands klassiske støvler og Chanels bedste læbestifter. Her på bloggen blev jeg overrasket over det brede udvalg. Især hvis vi tager et kig på udvalget et sko. Eftersom konceptet stadig er relativt nyt, regner jeg med, at konceptet udvides til endnu flere lækre produkter til uimodståelige priser! 

 

Inspiration til hotte sommer looks fra Honest Kiss

Nu hvor vi snakker om sommer, er Honest Kiss et godt valg hvis du vil opdatere din garderobe eller makeuppung. Du kan også bare gå på jagt for at få inspiration. De mange gavebokse og kollektioner giver gode ideer til looks til sommerens varme aftener eller en tur til stranden. 

Hotte sommersko og sandaler som dine fødder vil elske

Noget af det bedste ved den første varme forårsdag er muligheden for stille de lukkede sko på hylden og finde de åbne frem. Om det er en sandal, en stillet eller en ballerina er måske underordnet. For det er følelsen af at have “frie fødder” der tæller. Så kan der selvfølgelig ske det, at de sommersko man har i skabet, ikke virker så spændende som de gjorde sidste sæson. Måske er de mere slidte end man huskede. Vi præsenterer derfor tre sommer favoritter fra Honest Kiss  som garanterer at sommeren bliver sat i gang som den skal – nemlig med “frie” fødder.

 

Sandalen med hæl fra Made in Italia

Sandal Made in Italia Honest Kiss

 

 

 

 

 

En sød sandal med øjefaldende jordfarver. Hælen giver stil og elegance mens de nedtonede farver gør sandalen til et godt valg til både dags- og aftenarrangementer.
Den stabile hæl gør den let at gå i.

 

Plateau sandalen fra Geox

 

sandal geox honest kiss

 

 

 

 

Disse lækre sandaler er praktiske at have på. Det bløde plateau og spændet bagtil gør, at du sagtens kan gå i dem uden gener. Pallietterne får sandalen til at fremstå som fin.  

 

Sød sandal fra Ana Lublin

sandal ana lublin honest kiss

 

 

 

 

Denne lækre sommersandal giver dine fødder rigtig meget luft. Den er behagelig at gå i og fuldfører et afslappet look. De er perfekte til en tur på stranden, men også til en tur på café med veninderne. Kombiner eventuelt med par løse trekvart bukser og en behagelig tank top. 

 

Løse sommerbukser – det perfekte sommer outfit hos Honest Kiss

Udover et par åbne sko, passer er par løse bukser perfekt til et sommer look. De er behagelige at have på og giver huden mulighed for at ånde. Hvis det lufter en anelse, dækker de nok til at du ikke fryser. Du kan gå efter et par som er helt lange, men du kan også vælge trekvart længden, som virkelig giver en fornemmelse af sommer.
I shoppen finder du et udvalg af lækre sommerbukser som passer perfekt sammen med et par sandaler eller lette sneakers. Kombinér med en tank top eller tunika og find solbrillerne frem!

Sommer makeup som passer til de lyse sommeraftener!

Sammen med varmen kommer muligheden for at blive udenfor til sent på aftenen. Nogle aftener i det mindste. På de milde og lyse aftener glemmer man hurtigt hvor sent bliver, og der skabes gode minder. Den perfekte sommer makeup kan skabes på mange måder. Jeg kommer her med tre af mine favoritter som passer til enhver lejlighed. Du kan også sammensætte efter eget ønske! 

Det naturlige look 

naturligt look

 

 

 

 

 

Hos Honest Kiss finder du en lang række produkter som fyldestgør det naturlige look. Det kan være du dropper foundation og i stedet vælger en let BB cream. Du kan også tage en bryn øjenblyant og tegne lidt ekstra fregner.
Til læberne kan du vælge en nude med peachy undertone. 
Lad håret falde helt naturligt, eller tilføj lidt ekstra krøl. Det naturlige look passer perfekt sammen med en klassisk sommerhat, som også beskytter mod solen.

 

Til stranden og i vandet

pige stranden

 

 

 

 

 

Det kan være svært at vide, hvor meget man skal gøre ud af sig selv på stranden. Det føles logisk at gå efter et mere naturligt look også. Vælg en reel solcreme og lad din daglige ansigstcreme med solfaktor blive derhjemme. Undgå makeup som nemt bliver fedtet såsom lipgloss etc. Vælg en vandfast mascara, hvis du ikke vil undvære den, og brug en god primer hvis du lægger andet makeup.

 

Kollektionen “Skjult skønhed” fra Honest Kiss

skjult skønhed nemow beauty

 

 

 

 

 

Når du mangler inspiration til dit look, så tag et kig forbi de forskellige kollektioner hos Honest Kiss. Hvis du gerne vil gå efter et neutralt og naturligt look, kan du blive inspireret af kollektionen “Skjult skønhed”. Her finder du dejlige nudes og behagelige toner der understreger din skønhed uden at dominere den. Her finder du lækre produkter til hverdag, men også mange som kan bruge til en aften i byen eller lignende. Jeg er fan af et naturligt look gf har fundet god inspiration her.

 

Konklusion på sommer hos Honest Kiss

Når du både vil opdatere dit look, finde attraktive priser og udnytte en god inspirationskilde er Honest Kiss et godt valg. Med medlemskabet bliver du hurtigt i stand til at shoppe dine yndlingsmærker, og du får endda en velkomstgave med i købet. Det er en anderledes måde at shoppe på. Her på bloggen er jeg overrasket over hvor hurtigt man har tjent sit medlemskab ind. Samtidig føles det godt at vide, at man altid kan få varerne til et stærkt nedsat pris. Selvom medlemskabet kan føles som en forpligtelse, skal man huske, at det i virkeligheden er en måde, at værdsætte ens loyale kunder. Så længe du dækker en vis del af dit behov her, kan du sparer mange penge. Hvor mange andre butikker kan du sige det om? Det er et win-win!

Happy shopping.