Kender du siden CouponPilots? Måske ikke, men jeg er blevet medlem, og jeg vil gerne forklare hvordan. Det er ikke indviklet, men jeg kan selv godt lide at læse andres oplevelser inden jeg tilmelder mig noget. Derfor får i her mine erfaringer. Jeg er generelt positiv hvad konceptet angår, og jeg forklarer hvorfor og hvordan jeg er kommet frem til den konklusion.

 

Hos CouponPilots er der to veje til medlemskab

Der er sådan set to måder at blive medlem på. Det kommer an på hvordan du falder over konceptet. Du kan enten melde dig til via Facebook, hvor der typisk er en specifik kampagne tilknyttet. Du kan også gå direkte til deres hjemmeside og bruge den formular der ligger i bunden af siden. Du vælger selv, men husk at der faktisk er en forskel. Den forklarer jeg nærmere om herunder.

 

Bliv medlem via en Facebook-kampagne

Mange falder over webshoppen fordi de ser en kampagne på Facebook. Der bliver typisk fremvist en specifik gaveboks man kan få gratis som velkomsttilbud. Dette velkomsttilbud gælder altid, også hvis man tilmelder sig via hjemmesiden. Fordelen ved Facebook-kampagnen er, at her kan man selv sammensætte sin gaveboks! Du vælger 5 produkter fra listen, du bestemmer helt selv, så du vælger bare dem du bedst kan lide. CouponPilots har rigtig mange super fede gavebokse at vælge mellem. Det fungerer næsten på samme måde på hjemmesiden, men der er dog en lille forskel.

 

Bliv medlem direkte via hjemmesiden

Du kan også gå direkte til deres hjemmeside, og blive medlem. Du kan finde tilmeldingsformularen på siden “Sådan virker det”. Den er nem at udfylde.

Den eneste forskel er, at du ikke direkte kan sammensætte dig egen gratis gaveboks. Jeg tænker dog, at du kan prøve at skrive til deres kundeservice og spørge om det eventuelt er muligt selv at bestemme. Ellers har mange gavebokse nogle rigtig fede standardprodukter, så der er helt sikkert noget du vil synes om.

 

Couponpilots

 

Min gaveboks fra CouponPilots

Jeg valgte gaveboksen som hedder “Første Sol”. Beskyttelse mod solen er noget jeg går ret meget op i, det har jeg også tidligere skrevet om: Husk solcreme: derfor det er så vigtigt og sådan gør du. Valget faldt på denne boks fordi jeg godt at kan lide at prøve forskellige solcremer. Det er aldrig sjovt at have en solcreme som er alt for fedtet. Nogle solcremer er også svære at smøre ud. Det gælder specielt hvis det er en meget høj faktor.

Man kan også komme ud for at nogle cremer efterlader et hvidt skær. Sådan en effekt vil jeg også helst undgå. Den perfekte solcreme eksisterer måske ikke, men jeg giver ikke op. Der er et andet problem hvad angår solcremer. De fleste varianter indeholder kemikalier som er skadelige for koraller. Hvis det kan undgås er det MEGET vigtigt. Desværre bruger ALLE mainstream mærker disse kemikalier, og det er så svært at finde varianter uden. Et godt eksempel på noget jeg er virkelig træt af! Fremtiden må vise om det bliver nemmere at finde – det håber jeg inderligt. Vi skal redde verdenshavene! CouponPilots må også meget gerne begynde at forhandle disse varianter, det kunne være super fedt.

 

CouponPilots: er processen med gaveboksen besværlig?

Min veninde er også blevet medlem hos CouponPilots. Hun syntes det var lidt forvirrende at få den gratis gaveboks. Efter lidt tid fandt hun ud af, at hun bare skulle følge de instruktioner hun fik per SMS, og derefter var alting nemt! Det var derfor lettere for mig at gå igennem processen, da vi allerede havde snakket om det hele.

Jeg undrede mig dog lidt over hvorfor de spurgte til et adressebevis. Derfor besluttede jeg mig for at skrive til kundeservice. Svaret kom meget hurtigt – der gik ikke engang 5 minutter. De forklarede venligt hvorfor adressebeviset kræves. De giver maks en gaveboks per husstand, og derfor skal de verificere, at man som kunde ikke allerede har benyttet sig af tilbuddet. Efter at have læst svaret følte jeg straks, at det gav rigtig godt mening. Selvfølgelig kan man ikke bare bestille en masse gratis gavebokse fra CouponPilots. En per person er helt fair, synes jeg.

 

Omkostninger i forbindelse med gaveboksen

Da jeg tilmeldte mig gaveboksen med solcremer, kunne jeg godt se at der tilkom er par små omkostninger. Normalt hader jeg hvis der står at noget er gratis, og det så viser sig, at det ikke passer. Her stod der heldigvis, at selvom gaveboksen er gratis, tilkommer der 2 omkostninger.

  • 6 kr for levering af SMS med gavekortkoden. Denne kode er nødvendig for at bestille boksen fra CouponPilots.
  • Fordendelse: jeg betalte 39 kr. for at få gaveboksen sendt.

Selvfølgelig er det i så fald ikke helt gratis, men der står at gaveboksens indhold har en værdi på over 200 kr., og jeg synes derfor det er helt fair at skulle betale for forsendelse osv.

 

Skal man bestille gaveboksen 2 gange på CouponPilots?

Der var en lille ting som jeg blev lidt forvirret over i forbindelse med processen. Da jeg fik mit adressebevis godkendt, vidste jeg ikke rigtig hvad jeg skulle gøre derfra. Jeg troede måske, at jeg bare skulle vente og så ville boksen komme automatisk.

For at være sikker, skrev jeg til kundeservice. Her fik jeg at vide, at jeg skulle lave bestillingen på hjemmesiden. Første tænkte jeg, at det havde jeg jo allerede gjort. Men nå nej, jeg havde jo ikke brugt min gavekortkode endnu! Det fungerer sådan, at man skal ind på hjemmesiden og finde den gaveboks man oprindeligt valgte. Derefter skal den tilføjes til kurven – og man skal indløse sin gavekortkode. Det er det som resulterer i at den bliver gratis!

Nu forstod jeg bedre! Gaveboksen fra CouponPilots kom rigtig hurtigt med de produkter jeg havde valgt. Det var en dejlig følelse at kunne åbne pakken med dejlige solcremer.

 

Husk at man bliver medlem!

 

CouponPolits

De fleste tilmelder sig nok fordi man får en dejlig gaveboks som velkomstgave. Husk at man bliver medlem og at der tilhører et abonnement. Jeg elsker abonnementet fordi man får store rabatter på mærkevarer, men hvis man ikke ønsker dette, skal man huske at udmelde sig. Det står også forklaret når man tilmelder sig. Hvis du ønsker at afmelde dig, tror jeg du kan kontakte kundeservice. Du kan måske også finde et sted på hjemmesiden hvor det er muligt at stoppe abonnementet. Eftersom jeg stadig er medlem, er jeg ikke helt sikker.

Medlemskabet fornyes hver d. 6 i måneden. Husk derfor denne dato hvis du ikke vil være medlem.

 

Sådan fungerer medlemskabet hos CouponPilots

Heldigvis er abonnementet rigtig simpelt og indebærer gode fordele. Det er som sagt et månedligt abonnement. Det beløb som medlemskabet koster, får man som kredit i form af et gavekort. det er altså “gratis” så længe man bruger hele gavekortet. Jeg er forblevet medlem, fordi der er en masse lækre produkter på medlemssiden. Du finder alt fra kosmetik til tidskrifter.

Det er dejligt at have alt samlet et sted. Der er rigtig mange lækre mærker. Du finder klassikkere og også mere niche brands. Mangler du inspiration til dit look? CouponPilots tilbyder også en personlig stylist. Det har jeg dog ikke prøvet endnu, men det kunne da være meget sjovt.

 

Hovsa: jeg kom til at bruge den forkerte gavekortkode

I forbindelse med min første bestilling på CouponPilots kom jeg til at bruge den forkerte gavekortkode. Først kunne jeg ikke forstå hvad der var galt. Jeg havde valgt et par jeans som jeg havde tilføjet til kurven.

Da jeg skulle til at betale, ville den ikke godkende min kode. Jeg var sikker på at jeg havde kopieret den korrekt. Jeg forsøgte mange gange. Til sidst så jeg mig nødsaget til at kontakte kundeservice (igen). De var heldigvis søde som altid. Det var mig der havde lavet en fejl. I stedet for at bruge min nye gavekortkode, var jeg kommet til at åbne en gammel kode som allerede var brugt. Jeg følte mig virkelig dum, men kundeservice var flinke og forsikrede mig om at det tit sker.

Endelig fandt jeg den rigtige kode og kunne fortsætte til check-out!

 

CouponPilots er en ret så nice webshop!

glad pige

Alt i alt elsker jeg faktisk CouponPilots. Gaveboksen gjorde at jeg var positivt stemt fra starten af. Jeg har brugt mine solcremer meget, og der var specielt to i blandt som jeg var gode til min hud. Det kan være svært at vide på forhånd hvordan ens egen hud reagerer. Der er forskel fra person til person. Min veninde kan for eksempel ikke lide den solcreme jeg foretrækker! Siden jeg blev medlem har jeg brugt mit månedlige gavekort hver måned.

To gange har jeg købt noget til min mor fordi hun havde fødselsdag. Derudover har jeg købt jeans, makeup og et prøveabonnement på Spotify Premium. Næste måned har jeg planer om at købe et par støvler jeg har kig på. Jeg håber virkelig ikke de bliver udsolgt! Der er også en efterårsjakke jeg overvejer, men den er ret dyr. Måske jeg skal spare lidt sammen først – den er lidt i den dyre ende. Men gud hvor er den lækker!

Herfra kan jeg altså kun give “thumbs up”. Specielt til deres kundeservice som svarer virkelig hurtigt. De er også meget venlige, og det er så dejligt! Jeg regner med at forblive medlem meget længe.