Har du hørt om webshoppen Honest Kiss? Det er et nyt webshop-koncept som jeg har prøvet i noget tid nu, og her på bloggen vil jeg gerne dele min ærlige mening om firmaet og konceptet. Jeg kommer ind på fordele, ulemper og overvejelser jeg har gjort mig. Jeg prøver at være så detaljeret som muligt, så man som læser får et fyldestgørende indblik i hvordan det fungerer. Jeg håber at denne anmeldelse af Honest Kiss kan være behjælpelig hvis du overvejer at tilmelde dig deres klub eller på anden vis benytte dig af siden. Here we go!

Det første du skal vide om Honest Kiss…

.. er at jeg allerede har skrevet om firmaet her på bloggen. Det indlæg handlede dog mest og mine favoritter hvad angår produkter, og det var derfor ikke en reel anmeldelse. Jeg vil dog anbefale at du også tjekker den ud, hvis du gerne vil lære mere: Honest Kiss: de bedste sommer looks.

Dertil er det også vigtigt at huske på, at dette er min oplevelse. Derfor er det muligt at du ikke har haft samme oplevelse, og det er også muligt at der sker ændringer efter at jeg skriver denne anmeldelse. Til gengæld vil jeg prøve at være så objektiv som mulig og samtidig være “fair”.

1. Først og fremmest: læs beskrivelsen af medlemskabet

Honest Kiss

Hvis du overvejer at blive medlem hos Honest Kiss og gøre brug af deres gaveboks, er det absolut nødvendigt at du læser beskrivelsen af abonnementet og hvad det indebærer. Det skal du gøre, så du er 100% klar over hvad dette medlemskab koster. Ja, medlemskabet er ikke gratis. Når du tilmelder dig den gratis gaveboks, bliver du automatisk medlem. Det står også forklaret i forbindelse med tilmeldingen, så derfor skal du læse det. Det gælder generelt, at det altid er vigtigt at læse vilkår, når man indtaster ens betalingsdetaljer. For at nævne det vigtigste der står, vil jeg her opsummere det:

  • Medlemskabet (som varierer i pris) trækkes hver d. 6 i måneden. Du bliver automatisk tilmeldt når du tilmelder dig gaveboksen.
  • For medlemskabets pris får du et gavekort som giver dig kredit til webshoppen. Her kan du købe mange forskellige, som jeg også forklarer i mit tidligere indlæg.

Det er også vigtigt at notere sig at gaveboksen ikke er 100% gratis. Der tilkommer en lille omkostning for at modtage koden, så man kan bestille den, og dertil skal du betale for levering.

2. Når Honest Kiss skriver til dig, læs med!

email

Jeg fik en del information tilsendt fra firmaet. Efter lidt tid fandt jeg ud af, at det var ret så vigtigt at læse hvad de egentlig skrev. Det kunne man måske sige sig selv, men du kender det måske: man får bare rigtig mange e-mails om en masse mærkelige ting. Derfor vil jeg gerne pointere, hvor vigtigt det netop er at læse hvad der står i de beskeder man får fra Honest Kiss. Du kan nemlig få vigtig information om følgende emner:

  • Status på din gaveboks. Hvis du kun har betalt 6 kr for gaveboksen, er du ikke færdig med processen. Derfor skal du læse de beskeder de sender til dig!
  • Gavekortkoder. Du får dine gavekortkoder tilsendt via SMS eller email. Disse koder gør at du kan bestille din gaveboks og andre ting fra shoppen med dit månedlige gavekort.

Det tog mig noget tid at indse, at jeg virkelig havde brug for at læse de SMS beskeder jeg fik fra Honest Kiss! Da jeg endelig indså det, var alle mine problemer mere eller mindre løst.

3. Få din Honest Kiss Gaveboks, brug dit gavekort i tide!

honest kiss gaveboks

Jeg går ud fra at de fleste tilmelder sig fordi de gerne vil have en gratis gaveboks. Gavekortkoden man får tilsendt, når man har betalt ca. 6 kr., er gyldig i 14 dage. Når man er godkendt skal man altså skynde sig ind og bestille gaveboksen. Eller måske er det ikke direkte nødvendigt at skynde sig, men du skal huske at gøre det inden for de 14 dage du har.

Sådan gør du: Gå ind på Honest Kiss og find din gaveboks. Du skal herefter tilføje den til kurven og bruge din kode ved checkout. Du skal derefter betale for levering (omkring 40 kr. betalte jeg). Først dér er du færdig med at bestille din gaveboks, og du modtager den med posten.

Er Honest Kiss forvirrende?

Jeg har læst nogle anmeldelser som klager over at konceptet er forvirrende. Jeg går ud fra det har med vilkårene at gøre, først og fremmest. Dertil vil jeg sige, at jeg til dels er enig. Jeg synes ikke at abonnementet og gaveboksen i sig selv er forvirrende. Med gaveboksen kommer et medlemskab, det er en meget normalt marketingstrategi. Det kan være en anelse svært at bestille selve boksen, men hvis man rent faktisk læser Honest Kiss beskeder, står alting forklaret. Man kan også kontakte kundeservice som helt sikkert kan hjælpe med vejledning.

Dertil kommer selve medlemskabet. Jeg kan godt forstå hvis folk kan blive en smule forvirrede, men det er mest fordi man ikke nødvendigvis er stødt på denne type fordelsklubber før. Det vigtigste du skal vide er blot at du får fuld kredit for det abonnementsbeløb du betaler for. Denne kredit kan du bruge i den eksklusive del af Honest Kiss hjemmesiden. Hvis du bruger dit gavekort hver måned, betaler du altså ikke noget for medlemskabet! Det er ret cool, og hvis du godt kan lide mærkevarer, kan du spare mange penge ved sådant et medlemskab.

Min mening om konceptet

pige øjenvipper

Man er lidt naiv, hvis man tror at man kan få en gratis gave, uden at der følger noget med. Firmaer skal jo tjene penge, og det samme gælder for Honest Kiss. Der er det dog vigtigt at notere sig, at det som sagt er muligt at få gaveboksen uden at forblive medlem. Man kan sagtens bestille sin gaveboks og betale fragt for den, og herefter melde sig ud, så man aldrig betaler for abonnementet. For mig gør det hele forskellen. Lige dét, er nemlig et super tilbud. Jeg har svært ved at have ondt at folk der på ingen måde læser hvad der står, når de indtaster deres kortoplysninger. Man skylder sig selv at læse hvad man melder sig til.

Med Honest Kiss er man heldig fordi abonnementet altid kan afmeldes. Det er ikke tilfældet for alle hjemmesider og tjenester, og derfor kan man nemt blive fanget i en fælde. Sørg derfor for at læse hvad der står. ALTID, og for din egen skyld.

De lovmæssige krav hvad angår abonnement

I forbindelse med at skrive dette indlæg, har jeg været inde på Forbrugerrådet Tænks hjemmeside. Jeg fik lyst til at kigge på, hvad der kræves af en virksomhed, i forbindelse med at oplyse omkring abonnement og vilkår. Her står der, at det skal være klart for kunden, hvis et tilbud omfatter et abonnement. Det vil sige, at det ikke skal være nødvendigt at klikke sig videre til en anden side for at se f.eks. prisen, det skal stå sammen med selve tilbuddet og den anden information der er. Nu er det et stykke tid siden at jeg tilmeldte mig Honest Kiss, men som jeg husker det, stod pris og info om medlemskabet på samme side, som der hvor man indtastede sine kortoplysninger. Derfor vil jeg mene at det er svært at overse, hvis man rent faktisk læser teksten på siden.

Honest Kiss & Mig – ja tak!

For mig giver medlemskabet god mening. Jeg blev glad for min gaveboks, og jeg har nydt at bruge produkterne. Jeg var helt fra starten klar over hvad velkomsttilbuddet omfattede, og der var derfor inden misforståelser eller uklarheder som gjorde mig i tvivl. For mig fungerer det rigtig godt at kunne få mærkevarer til en billig pris, og Honest Kiss har mange spændende ting man kan prøve. På den anden side kan jeg godt forstå, hvis man har misforstået konceptet, og på den måde får en negativ oplevelse.

Som jeg har forstået det, er det stadig et relativt nyt koncept (i Danmark i hvert fald?). Derfor tænker jeg, at der nok kommer ændringer og forbedringer. Jeg er spændt på at se, hvad man kommer til at kunne prøve, hvad angår de prøveabonnementer de tilbyder inden for forskellige tjenester. Ja tak til at prøve noget nyt! Også ja tak til lækre gavebokse til billige priser. Hvis jeg har en dårlig dag, kan det være dejligt at bestille noget lækkert til sig selv.

Kvalitetsprodukter – mine favoritter!

favorit

Jeg foretrækker at vide hvad der er i de skønheds- og kosmetikprodukter jeg bruger. Det er en af grundene til, at jeg bruger mange officielle mærker, som tager ansvar for deres ingredienser og miljøet. Derfor sætter jeg stor pris på, at det er ægte produkter jeg køber, som kommer fra firmaer hvor man kan se hvilke ingredienser de bruger. Jeg er heldig at mange af de brands jeg bruger kan købes på Honest Kiss. Hvis man aldrig køber “mærker” kan jeg godt se, at det kan være ligemeget med et medlemskab hos Honest Kiss, men der er så mange forskellige produkter, at der er noget for alle. Du behøver ikke købe kosmetik på siden, der er mange andre lækre produkter og tjenesteydelser.