Nemow Beauty har samlet et kæmpe udvalg af alt fra kosmetik til smykker, sko og tøj, så du let kan finde alt, hvad du behøver, med få klik.   

Hvem er Nemow Beauty og hvad adskiller dem fra andre hjemmesider

Der er mange om buddet, når det kommer til virksomheder på nettet, der sælger produkter til det ene og det andet. Ofte er det dog nødvendigt at handle flere steder for at få lige præcis de rigtige produkter – og til den rigtige pris.

Her har jeg opdaget en ny interessant hjemmeside, Nemow Beauty, der i stedet tilbyder en samlet shopping-oplevelse af stort set alle de kvalitetsprodukter, du kunne drømme om. Og endda til meget skarpe priser!  

Nemow Beauty har nemlig et bredt udvalg af nogle af de bedste mærkevarer til både herrer og damer indenfor kosmetik, modetøj, smykker, ure, solbriller og meget mere. De har dermed gjort det det nemt at finde alt til både den ene og den anden lejlighed på ét sted. Og dette som sagt til priser der faktisk gør det muligt at spare penge på sit forbrug af produkter samtidig – og det er da ret fantastisk, ikke? 

Tager stilling og viser hensyn til både dit helbred og miljøet omkring dig

Når jeg vælger, hvor jeg køber mine produkter, er der mange faktorer der spiller ind. Èn af de vigtigste er naturligvis, at produkterne opfylder mine krav til skånsomhed mod min krop. Lige så vigtigt er det dog, at virksomheden bag også tager et aktivt ansvar for at bekæmpe tilsættelse af skadelige ingredienser i deres produkter.  

Nemow Beauty blev oprindeligt skabt på baggrund af den meget uregulerede tilgang, der eksisterer omkring flere processer i skønhedsindustrien. Manglende regulation tillader nemlig, at der bliver tilsat skadelige kemikalier i produkterne, hvilket i sidste ende risikerer at gøre skade på forbrugerens krop og helbred.

Hos Nemow Beauty arbejder de derimod ud fra den filosofi, at brugen af skønhedsprodukter hverken behøver at gøre skade på helbred eller miljøet omkring os. De arbejder derfor kontinuerligt på kun at udvælge og sælge de produkter, der lever op til deres standarder. Langsomt, men sikkert, er de derfor med til at påvirke skønhedsindustrien i en bedre retning, og dét synes jeg, bestemt er værd at støtte op om.

Jeg har tidligere skrevet om naturlige skønhedsprodukter, som er noget jeg går meget op i. 

En overkommelig måde at købe de bedste mærker til bedste pris

Alle produkterne på siden er fra de bedste og mest anerkendte mærker, så der er garanti for produkter af høj kvalitet uanset produkt. Da Nemow Beauty opererer i det meste af Europa, har de som nævnt også mulighed for at tilbyde nogle meget konkurrencedygtige priser på alle produkter. Den virkelige fordel findes dog ved at oprette sig som medlem af “Nemow Beauty Klub”, der åbner for en helt ny verden af ekstraordinære tilbud.

“The desire to see the world upside down?” – en helt ny måde at være kunde på

Når man opretter sig som medlem af Nemow Beauty Klub, foregår det med sloganet “The desire to see the world upside down?”. Citatet er ret sigende for deres måde at drive medlemsklubben, da den kan siges at være vendt på hovedet i forhold til en normal medlems-ordning. Konceptet fungerer nemlig sådan her:

Step 1 – få en gratis gaveboks og adgang til Nemow & Mig

Nemow Beauty gaveæske til dig

Når du tilmelder dig til Nemow Beauty Klub, modtager du samtidig et gratis gavekort. Dette gavekort kan bruges til én af deres mange gavebokse med et enormt udvalg af produkter. Faktisk er dét det største problem, for det gør det virkelig svært at beslutte, hvilken gaveboks man skal vælge ud af alle de fristende muligheder.

Jeg brugte en del overvejelse på at vælge den rigtige gaveboks til lidt selvforkælelse, men det lykkedes, og længere nede giver jeg en kort gennemgang af de produkter, der fulgte med i gaveboksen.

Step 2 – Opspar kredit og brug den til at købe nye produkter til “magiske” priser

Som medlem af Nemow Beauty betaler du et fast beløb på 395 kroner hver måned. Dette beløb bliver dog konverteret til kredit, eller loyalitetspoint om man vil, som du kan bruge til at købe produkter via siden. Produkter med lavere priser end normale detailpris. Samtidig med dette giver medlemskabet også adgang til særlige eksklusive produkter og services i deres kundeklub. 

Det bedste af det hele af dog deres nye tiltag og slogan: Buy it. Enjoy it. Donate it. Be refunded. Repeat! Som medlem har man mulighed for at donere produkter købt med sit medlemsskab til velgørenhed. Såfremt man altså har ejet tøjet i minimum 6 måneder. Man modtager så et gavekort med samme beløb som hvad man oprindelig gav, så man kan købe noget nyt! Virkelig fedt! 

Step 3 – Læn dig tilbage, slap af og nyd turen

Der er egentlig ikke noget step 3, andet end blot at læne sig tilbage og nyde turen. Du vælger selv om du vil shoppe hver måned eller vente, til du har opsparet en større kredit og kan købe mange produkter på én gang. Som sagt er udvalget dog virkeligt stort og fristende, så det kan være rigtig svært at vente.

Med de “magiske priser” kan der i øvrigt også købes ret mange produkter for den månedlige kredit, og så er det jo en dejlig forkælelse at kunne give sig selv en gang om måneden, når man lige trænger til lidt ekstra luksus.

Skulle du på et tidspunkt ikke have lyst til at være medlem af Nemow Beauty længere, så er det super nemt at afmelde sig igen. Der er ingen binding på medlemskabet, så det kan opsiges hvornår det skal være og uden spørgsmål.

Min egen oplevelse og anmeldelse af “Krop og Bad” Gaveboksen

Jeg tænkte som sagt længe over, hvilken gaveboks jeg selv skulle prøve, og til sidst faldt valget på den gaveboks, der hedder “Krop og Bad”. Boksen indeholder 5 lækre produkter fra anerkendte mærker, og herunder vil jeg kort gennemgå min vurdering af de forskellige produkter: 

Tahiti Lily & Oil Shower Gel – Nivea

Vi kan lige så godt starte med noget af det bedste først, og jeg er vild med denne shower gel! Duften er meget diskret, men den giver mig stadig følelsen af sol og sommer, hver gang jeg bruger den. Produktet er samtidig virkelig afslappende og nærende for huden. Jeg har meget følsom hud, men med denne shower gel er min hud afslappet og hydreret hele dagen.

Relaxing Shower Gel – Dove

Gaveboksen indeholder også en anden shower gel fra Dove, som længe har været ét af mine yndlingsmærker. Denne shower gel efterlader huden silkeblød, og fordi produktet er så koncentreret, så holder den nærmest i evigheder. Dette er for mig en sikker klassiker, som man aldrig rigtig kan komme galt afsted med.

Bali Kiss Spray Deodorant – Fa

En ganske udmærket deodorant, der gør præcis hvad den skal. Deodoranten smitter ikke af på tøjet, og huden efterlades frisk og velduftende hele dagen. Deodoranten har en fin duft af citron, som jeg virkelig godt kan lide. Det giver en let og frisk sommerlig følelse, og kamuflerer uden problemer alle uønskede lugte. 

Hydrating Creme – Nivea

Endnu en klassiker, som efter min mening bør findes på alle badeværelser. Cremen fra Nivea hydrerer i dybden og efterlader huden blødgjort fra top til tå. Bogstaveligt talt, for cremen kan sagtens bruges både i ansigtet, til kroppen og til fødderne.

Den er desuden rigtig god til følsom hud, da den indeholder et minimum af tilsætningsstoffer, og dermed ikke irriterer huden. Hvis du døjer med tør hud, så er denne her helt sikkert værd at prøve!

Mimosa Green Tea Hand Lotion – Elizabeth Arden

Denne håndcreme var jeg vildt spændt på at prøve. Jeg kender til mærket Elizabeth Arden fra andre produkter, men har endnu ikke prøvet ret meget derfra.

Jeg blev derfor virkelig glædeligt overrasket, da jeg åbnede håndcremen og blev mødt med en mild og velduftende friskhed. Cremen føles dejlig på huden, og jeg kan se og mærke, at mine hænder er markant blødere allerede efter kort brug.

Makeup og taske fra Nemow Beauty

Hvilke andre produkter kan man købe på Nemow Beautys hjemmeside?

Som jeg tidligere har skrevet, så kan man købe meget andet end makeup hos Nemow Beauty. For mine første opsparede loyalitetspoint valgte jeg at købe et par virkelig lækre Guess solbriller.

Normalprisen for disse solbriller er omkring 800 kroner, men jeg fik dem for bare 225 kroner. Vildt, ikke? Solbrillerne er så skønne, og jeg ved, at de vil være helt perfekte til de lyse sommerdage.

Jeg lurer allerede på hvad jeg skal forkæle mig selv med næste gang. Nemow Beauty har et virkelig stort udvalg af både tøj, tasker og smykker, så det er svært at vælge. Men heldigvis kan jeg jo bare vælge en ny ting næste måned, og måneden efter, og måneden efter…

Indtil videre overvejer jeg at prøve deres “Estée Lauder Advanced Time Zone Night Expert Cream”, som jeg har hørt virkelig meget godt om. Cremen påføres om aftenen og skulle være helt fantastisk til at modvirke rynker og hydrere huden i dybden.

Èn af årsagerne til dette er, at cremen indeholder en kompleks sammensætning af aminosyrer, der er med til at stimulere kroppens naturlige produktion af collagen. 

Konklusion

Ideen bag Nemow Beautys medlemsklub, synes jeg, er helt genial. Konceptet med at spare loyalitetspoints sammen fungerer rigtig godt. Det er skønt at kunne forkæle sig selv en gang om måneden. Især når man ved, at det er til en pris der ikke sprænger budgettet.

Hvis du også vil have lidt ekstra selvforkælelse i hverdagen, og har fået lyst til at prøve konceptet af, så kan du melde dig til på Nemow Beautys hjemmeside lige her: https://nemowbeauty.com/da/how-it-works/. Jeg har været virkelig tilfreds med alle de produkter, jeg har modtaget indtil nu. Jeg ser frem til at fortsætte mit medlemskab hos Nemow Beauty længe fremover.

 God fornøjelse!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *